Panouri exterioare​

Panouri exterioare

Una din metodele de promovare cel mai des intalnite, de multe ori obligatorii (santier in lucru, fonduri europene, atentionari diverse, etc), confectionate din materiale durabile (stalpi metalici, structura de rezistenta -cadru metalic, panel PVC rezistent OUTDOOR) si montate la locatia solicitata. Venim in sprijinul clientului si cu consultanta in ceea ce priveste machetarea si amplasarea acestora.

Serviciile Open Consult – Fabrica de reclame

In atelierul nostru sunt produse toate reclamele, de la machetarea grafica si pana la produsul finit!

Litere volumetrice

Reclamele din litere volumetrice ofera un plus de eleganta locatiei Dvs, acestea putand fi confectionate din polistiren cu densitate mare de diferite grosimi (2-3-5-10 cm), sau din diferite materiale plastice

Casete Luminoase

Casetele luminoase, reclamele clasice dar cu impact foarte bun, atat ziua cat si in conditii de vizibilitate redusa. Pot fi de marimi incepand de la 50 cm si pana la 10 metri, cu iluminare pe sistem balast electronicsau varianta moderna si mai economica – SISTEM BANDA LED.

Infolieri auto

Folosim doar materiale de calitate – Autocolante ORACAL , AVERY, MACTAC. Branduri recunoscute, astfel putem oferi o garantie de 24 de luni la colantarea auto.

Imprimari textile

In general, o firma cu un personal usor de recunoscut prin diferite uniforme/ imbracaminte personalizata, este o firma care tine la modul in care este perceputa pe piata.

Printuri de mari dimensiuni

Detinem utilaje performante, care printeaza diverse materiale la latimi variate si rezolutii de pana la 1440 DPI. Se foloseste Ecosolventul, care confera rezistenta printului si a culorilor vii timp de minim 36 de luni in conditii OUTDOOR.

Tipar Ofset si Laser

Va oferim servicii de tipar offset si laser pentru diferite tiraje. Tiparim pliante, flyere, brosuri, mape de prezentare cu buzunar, calendare, agende, cataloage, oferte, carti de vizita, etichete, pe gramaje incepand de la 80 de gr/mp pana la 400 gr/mp.

Panouri exterioare

Una din metodele de promovare cel mai des intalnite. De multe ori obligatorii (santier in lucru, fonduri europene, atentionari diverse, etc). Sunt confectionate din materiale durabile (stalpi metalici, structura de rezistenta -cadru metalic, panel PVC rezistent OUTDOOR) si montate la locatia solicitata. Venim in sprijinul clientului si cu consultanta in ceea ce priveste machetarea si amplasarea acestora.

Imprimari diverse

Un cadou primeste alte calitati in momentul in care este ceva personalizat. Astfel, putem personaliza tiraje foarte mici (si 1 buc ) din diferite materiale – cani, tricouri, brichete, brelocuri, trofee, felicitari, afise, geci, veste, sepci, pixuri, tablouri, etc

Gravare/routare laser

Detinem utilaje performante de gravare / routare, la mari dimensiuni, pentru moduri de promovare high class. Plachetele gravate, trofee , insigne, ecusoane, indicatoare hoteluri si restaurante, atentionari, stampile. Personalizari din cele mai diversificate prin gravare (carcase de telefon, calculatoare, lineare, etc.).